Samenvatting: Visa neemt Nigeriaans bobsleeteam op in Team Visa voor Olympische Winterspelen Pyeongchang 2018

By , in PR PR California on .

SAN FRANCISCO–Visa (NYSE:V) heeft drie sporters aan Team Visa toegevoegd, namelijk het Nigeriaanse vrouwenteam voor bobsleeën. Op dit moment trainen ze om zich als eerste Afrikaanse vertegenwoordigers te kwalificeren voor bobsleeën op de Olympische Winterspelen. Tezamen combineren bobsleepiloot Seun Adigun en remmers Ngozi Onwumere en Akuoma Omeoga hun ervaring als topsporters op de atletiekbaan om hun dromen in de bobslee na te jagen.

Zonder toegang tot deugdelijk materieel of waardevolle trainingsuren op het ijs om te schaven aan hun techniek, begonnen de leden van het Nigeriaanse vrouwenbobsleeteam hun reis in het sneeuwloze Houston, Texas, in een houten slee die ze The Meaeflower noemden. Nadat ze hun zinnen hadden gezet op de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang, zetten ze een crowdfundingsite op in de hoop de broodnodige financiële middelen te verzamelen om naar Pyeongchang te gaan. Visa raakte geïnspireerd door die website en de vastberadenheid om een plek in de geschiedenis te bemachtigen en beloogde de reis naar de Olympische Winterspelen te steunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

The following two tabs change content below.
Sarah Thompson

Sarah Thompson

Sarah is a financial reporter, focusing on technology, national security, and policing. Before joining Daily Telescope she worked as a staff writer at Fast Company and spent two years as a foreign correspondent in Turkey. Her work has been published in Al Jazeera America, The Nation, Vice News, Motherboard, and many other outlets.
%d bloggers like this: