Samenvatting: Tokenverkoop van jong contractbeveiligingsbedrijf Quantstamp overschreven met 9,5 miljoen dollar

By , in PR PR California on .

SAN FRANCISCO–Quantstamp maakt bekend dat zijn doelstelling 11 miljoen dollar aan tokens in de voorverkoop te verkopen is voorbijgestreefd met 9,5 miljoen dollar. Het totaal aan opgehaald geld komt daarmee op 20,5 miljoen dollar. De overige 9,5 miljoen dollar wordt verkocht via een crowdsale aan de wachtlijst van 40.000 potentiële kopers, die begint op 14.00 p.m. UTC.

Het enthousiasme voor Quantstamp wordt steeds groter sinds het bedrijf zijn programma “proof-of-caring” voor het eerst presenteerde. Enthousiastelingen van Quantstamp deden wereldwijd op verschillende manieren mee om aandacht te genereren de intelligente vormen van contractbescherming van Quantstamp.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

The following two tabs change content below.
Sarah Thompson

Sarah Thompson

Sarah is a financial reporter, focusing on technology, national security, and policing. Before joining Daily Telescope she worked as a staff writer at Fast Company and spent two years as a foreign correspondent in Turkey. Her work has been published in Al Jazeera America, The Nation, Vice News, Motherboard, and many other outlets.
%d bloggers like this: