Samenvatting: Millennials staan voor mondialisering en willen toekomst vormgeven

By , in PR PR California on .

SAN FRANCISCO–Nieuw onderzoek in opdracht van Western Union toont aan dat millennials in vijftien landen verenigd zijn in hun geloof in mondialisering, de vrijheid willen om te profiteren van de kansen die het fenomeen biedt en ernaar verlangen de toekomst vorm te geven met behulp van technologie. De enquête onder meer dan 10.000 millennials laat zien dat deze groep erop vertrouwt dat mondialisering de wereld tot een betere plek voor henzelf en anderen wordt. Daarnaast wijst het onderzoek erop dat millennials zich inzetten om verandering teweeg te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

The following two tabs change content below.
Sarah Thompson

Sarah Thompson

Sarah is a financial reporter, focusing on technology, national security, and policing. Before joining Daily Telescope she worked as a staff writer at Fast Company and spent two years as a foreign correspondent in Turkey. Her work has been published in Al Jazeera America, The Nation, Vice News, Motherboard, and many other outlets.
%d bloggers like this: