Samenvatting: Envion AG: Startup uit hartje Berlijn boekt doorbraak met gedecentraliseerde mining door Blockchain te combineren met hernieuwbare energie

By , in PR PR World on .

BERLIN–Envion AG heeft een technologie ontwikkeld voor het eerste echte mobiele datacenter dat voordelige lokale energie gebruikt voor het ‘minen’ van cryptovaluta’s (Bitcoin, Ethereum, etc.). Door te putten uit lokaal beschikbare, schone energie op de plek van de energiebron, werkt envion tegen lagere kosten dan die van concurrenten en verkleint het tegelijkertijd de CO2-voetafdruk van de blockhaineconomie. Envion streeft naar decentralisatie van de uiterst geconcentreerde markt voor mining (80 procent van Bitcoin-mining vindt in China plaats) en wil dat gebruikers weer controle krijgen over de markt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

The following two tabs change content below.
Sarah Thompson

Sarah Thompson

Sarah is a financial reporter, focusing on technology, national security, and policing. Before joining Daily Telescope she worked as a staff writer at Fast Company and spent two years as a foreign correspondent in Turkey. Her work has been published in Al Jazeera America, The Nation, Vice News, Motherboard, and many other outlets.
%d bloggers like this: