Amsterdam Trade Bank kunngjør samarbeidsavtale med MID-SHIP Capital

By , in PR PR World on .

AMSTERDAM, 14. november 2017 — Amsterdam Trade Bank N.V., en spesialisert finansinstitusjon med fokus på hele spekteret av internasjonal handelsfinans, shipping og eiendomsfinansiering, kunngjorde i dag at det har inngått en samarbeidsavtale med MID-SHIP Capital LLC, et New York-basert handelsbankforetak med fokus på å levere hoved- og investeringsbankløsninger til energi-, råvare- og transportsektoren.

Amsterdam Trade Bank og MID-SHIP Capital vil utvide sine individuelle virksomheter ved å tilby spesialisert kreditt og lån, samt tilby investeringsbankprodukter og -tjenester. Samarbeidet vil styrke opprinnelses- og utførelseskapasiteten til begge organisasjonene i en tid da kundenes etterspørsel etter kreative kapitalløsninger er avgjørende. Sammen har Amsterdam Trade Bank og MID-SHIP Capital et unikt team av erfarne finansmedarbeidere som kan levere skreddersydde produkter og tjenester som er basert på dyp kunnskap om kompleksiteten til og de stadige endringene i de globale energi- og transportmarkedene.

«I MID-SHIP Capital og dets partnere fant vi den unike kompetansen og bransjefokusen som er nødvendig for å utvide omfanget av løsninger vi gir til handelsselskaper og rederier, og for å utvide virksomheten vår med hoved- og investeringsbanktjenester,» sier Harris Antoniou, administrerende direktør i Amsterdam Trade Bank.

Dean Fezza, administrerende direktør i MID-SHIP Capital kommenterte: «Vi gleder oss over samarbeidet, siden ATBs ledelse har stor erfaring innen finans, gode resultater å vise til og en strategi som passer perfekt til sektorene vi fokuserer på, så vel som til vår visjon.»

Om Amsterdam Trade Bank

Amsterdam Trade Bank NV (ATB) er en fullt lisensiert spesialisert finansinstitusjon som har fokus på hele spekteret av internasjonal handelsfinans (korn, metaller og olje), frakt og eiendomsfinansiering.  ATB betjener en eksisterende kundebase som er aktiv i alle aspekter av internasjonal handel, enten de er råvarehandlere eller rederier eller på en annen måte involvert i den globale logistikkjeden.  I tillegg tilbyr ATB forbrukersparing og innskuddsprodukter i Nederland, Tyskland og Østerrike.  ATB har hatt hovedkvarter i Amsterdam siden 1994.  ATB opererer fra et globalt finansielt knutepunkt og er godt posisjonert for å betjene handelsfirma og eiendomseiere som er interessert i finansiering av internasjonal drift. 

Om MID-SHIP Capital 

MID-SHIP Capital leverer hoved- og investeringstjenester til energi-, råvare- og transportsektoren. Ved å utnytte de bransjeledende tjenesteegenskapene til MID-SHIP Group leverer MID-SHIP Capitals team av finansfagfolk kapitalløsninger som er basert på dyp kunnskap om kompleksiteten i globale forsyningskjeder.  Investeringsbanktjenester tilbys gjennom MID-SHIP Securities LLC, et heleid datterselskap av MID-SHIP Capital.  MID-SHIP Securities er en lisensiert megler-forhandler som er registrert hos U.S. Securities and Exchange Commission, medlem av SIPC (www.sipc.org)  og medlem av FINRA (www.finra.org).

MID-SHIP ble grunnlagt i 1974 og tilbyr et bredt spekter av tjenester som dekker hele forsyningskjeden, noe som gjør at kunder kan forholde seg til ett sted når det gjelder globale fraktforsendelser.  MID-SHIPs globale team av fraktmeglere, skipsmeglere og spesialister på befraktning og forsyningskjedestyring administrerer transport- og logistikkbehovene til over 200 kunder over hele verden.  The MID-SHIP Group har strategisk plasserte kontorer over hele verden, inkludert i USA (NY, PA, TX, LA, FL), Australia, Brasil, Kina, Italia, Tyrkia og De forente arabiske emirater. 

Mediekontakt: Michael Hanson, 1-203-406-0106, Ext 3711, [email protected]

KILDE MID-SHIP Capital

The following two tabs change content below.
Sarah Thompson

Sarah Thompson

Sarah is a financial reporter, focusing on technology, national security, and policing. Before joining Daily Telescope she worked as a staff writer at Fast Company and spent two years as a foreign correspondent in Turkey. Her work has been published in Al Jazeera America, The Nation, Vice News, Motherboard, and many other outlets.
%d bloggers like this: