A Calvin Klein, Inc. bejelentette, hogy közös kiskereskedelmi üzleteket nyit az Amazon Fashionnel

By , in PR PR Los Angeles on .

NEW YORK–A PVH Corp. [NYSE: PVH] 100%-os tulajdonát képező Calvin Klein, Inc. és az Amazon Fashion ma bejelentette, hogy CALVIN KLEIN X Amazon Fashion néven az ünnepi bevásárlások megkönnyítése érdekében közös kiskereskedelmi üzleteket nyitnak, amelyekben december 31-ig vásárolhatnak az érdeklődők. A kampány keretében ideiglenes (ún. “pop up”) boltok megnyitására kerül sor New York City-ben és Los Angeles-ben, valamint elindul egy online márkaüzlet is az Amazon.com/mycalvins címen.

A csak az ünnepi szezonban üzemelő, ideiglenes közös üzletek nyitását célzó projekt az Amazon Fashion és a CALVIN KLEIN első közös projektje. Az ideiglenes árusítóhelyeken és az online márkaüzletben a kizárólag az Amazon ügyfelei számára elérhető exkluzív ruhadarabok lesznek megvásárolhatók. A pop-up üzletek New York City SoHo negyedében és Los Angelesben Santa Monica-ban kerülnek megnyitásra. Mindegyik üzletben kaphatók lesznek a CALVIN KLEIN UNDERWEAR fehérneműk, (ideértve férfi és női fehérneműket és szabadidőruhákat, míg az online CALVIN KLEIN márkaüzlet mind a CALVIN KLEIN UNDERWEAR fehérneműkből, mind a CALVIN KLEIN JEANS farmerruházatból bővebb kínálattal várja a vevőket.

“Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk az Amazon Fashion-nel ennek az izgalmas kiskereskedelmi üzleti koncepciónak a megvalósítása során” – mondta el Cheryl Abel-Hodges, a Calvin Klein Underwear vezetője, és a PVH The Underwear Group elnöke. “Célunk az, hogy elmélyült böngészésre lehetőséget adó és ugyanakkor tartalomvezérelt vásárlási környezetet kínáljunk a fogyasztóknak, és nagy izgalommal várjuk, hogyan fogadják ezt az újfajta élményt a CALVIN KLEIN és az Amazon online és offline vásárlói most, hogy elkezdődött a karácsonyi ajándékvásárlási időszak.”

Az ideiglenes üzletekbe betérők számára a vásárlás rendkívül egyszerű: csak beolvasnak egy vonalkódot az Amazon alkalmazással, és a kiválasztott árukat házhoz szállítják számukra, illetve megvásárolhatják azokat helyben is az üzletben. A próbafülkék Amazon Echo okoshangszórókkal vannak felszerelve, amelyeken keresztül a vevők különféle kérdéseket tehetnek fel az Alexa Voice Service-nek (az Amazon Alexa hangszolgáltatása) a CALVIN KLEIN termékekről és kampányokról, szabályozhatják a világítást és lejátszhatják kedvenc zeneszámaikat.

Mindkét ideiglenes üzletben lesznek olyan területek, amelyek a vásárlók bevonását és szórakoztatását célozzák. A vevők a megvásárolt CALVIN KLEIN UNDERWEAR termékeket akár egyedivé is varázsolhatják: az erre szolgáló pultoknál különleges hímzést tetethetnek a fehérneműkbe. Videóstúdió is várja az üzlet vendégeit, ahol leforgathatják saját, a közösségi médiákban megosztható videóklipjeiket – azaz saját tartalmakat hozhatnak létre. A vásárlásban elfáradtak a pihenősarkok kanapéin pihenve az Amazon Echo Show-ban videóhívás keretében beszélgethetnek az Amerika másik felén lévő üzletben vásárlókkal, és valós időben oszthatnak meg izgalmas tartalmakat, illetve kommunikálhatnak a többi vevővel.

Az ünnepi szezonban az üzletekben különleges rendezvényekre is sor kerül olyan közismert személyek részvételével, mint például a szupermodell/vállalkozó Karlie Kloss és a komikus/író Lilly Singh. Mind Kloss, mind Singh képei prominens helyen szerepelnek az Amazon.com/mycalvins márkaüzletben és a pop-up boltokban a december végéig tartó időszakban.

“A karácsonyi ünnepi szezon az egyik legfontosabb vásárlási időszak vevőink számára, így nagy örömünkre szolgál, hogy a CALVIN KLEIN-nel vállvetve olyan szórakoztató, interaktív vásárlási élményt biztosíthatunk számukra, amely könnyed, vonzó módon hozza közel a termékeket vevőinkhez” – magyarázta Michelle Rothman, az Amazon Fashion elnökhelyettese. “Azok a vásárlók pedig, akik nem jutnak el a boltokba, megvásárolhatják az exkluzív CALVIN KLEIN árukat az amazon.com/mycalvins weboldalon is.”

A Calvin Klein globális, ún. lifestyle (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) márka, amely a merész, progresszív megoldásokat csábító esztétikai stílussal ötvözi. Célunk az, hogy vevőinket, közönségünket lázba hozzuk és inspiráljuk provokatív képvilágunkkal és az érzékeket felébresztő, meghökkentő ruháinkkal.

Az 1968-ban Calvin Klein és üzleti partnere, Barry Schwartz által lefektetett alapokra építve a cég letisztult, innovatív stílusának köszönhetően mára az amerikai divat egyik neves vezetőjévé vált. A több mint 110 országban forgalmazott Calvin Klein márkatermékekből származó globális értékesítési árbevétel 2016-ban meghaladta a 8 milliárd USA dollárt. A CALVIN KLEIN több mint 10000 értékesítési partnert foglalkoztat világszerte. 2003-ban a vállalatot felvásárolta a PVH Corp.

A PVH Corp. 135 éves működése során számos sikeres, az amerikai divat hagyományaira építő márkát és vállalkozást hívott életre, melynek eredményeként mára a világ egyik legnagyobb ruhaipari vállalatává vált. Cégünk több mint 35000 értékesítési partnere több mint 40 országban összesen mintegy 8 milliárd USA dollár összegű árbevételt ért el. A társaság tulajdonát képezik olyan ikonikus márkák, mint a CALVINKLEIN, a TOMMYHILFIGER, a VanHeusen, az IZOD, az ARROW, a Speedo*, a Warner's, az Olga és az Olgabrands, valamint a fehérneműket forgalmazó, digitális értékesítésre összpontosító True&Co., mely márkanevek, valamint egyéb ismert amerikai és nemzetközi márkanevek, továbbá licencbe adott márkanevek alatt számos különféle terméket forgalmazunk.

* A Speedo márka a Speedo International, Limited által Észak-Amerika területére és a Karib-térségre adott örökös licenc alapján kerül forgalmazásra.

ZÖVEG: CALVIN KLEIN

ÜZLET – New York City: CALVIN KLEIN X Amazon Fashion Pop-Up, 545 Broadway, New York, NY 10012

ÜZLET – Los Angeles: CALVIN KLEIN X Amazon Fashion Pop-Up, 1444 Third Street Promenade, Santa Monica, CA 90401

FÉNYKÉPEK – New York City: © 2017 Griffin Lipson/BFA.com

FÉNYKÉPEK – Los Angeles: © 2017 Owen Kolasinski/BFA.com

KÖZÖSSÉGI OLDALAK:

facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein;
youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein;
pinterest.com/calvinklein
snapchat: calvinklein
A márka felhasználóneve a közösségi médiákban: @calvinklein

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

The following two tabs change content below.
Sarah Thompson

Sarah Thompson

Sarah is a financial reporter, focusing on technology, national security, and policing. Before joining Daily Telescope she worked as a staff writer at Fast Company and spent two years as a foreign correspondent in Turkey. Her work has been published in Al Jazeera America, The Nation, Vice News, Motherboard, and many other outlets.
%d bloggers like this: