De kloof gedicht tussen digitale en gedrukte media met Aurora van Woodwing

By , in PR PR Sci/Tech on .

AMSTERDAM, December 7, 2017

De laatste versie van deze multikanaal publicatiesoftware biedt de meest efficiënte manier ooit om content te maken en verhalen te publiceren op alle mogelijke kanalen  

WoodWing Software, de wereldwijde marktleider in content creatie software, introduceert Aurora. De laatste update van Enterprise – de multikanaal publicatiesoftware van Woodwing – maakt het mogelijk voor mediabedrijven en uitgeverijen om kanaalneutrale content te maken, wat slimme en efficiënte publicaties op alle mediakanalen als resultaat heeft. Aurora verzekert ook snel en eenvoudig hergebruik tussen publicaties en merken onderling, voor de meest efficiënte content distributie tot nog toe.

Door de omschakeling in het medialandschap van het drukken van kranten en magazines naar het produceren van content, zijn de workflow en processen bij mediabureaus ook veranderd. De gebruikte hulpmiddelen moeten evolueren nu content voornamelijk geacht wordt eerst via digitale kanalen binnen te komen, maar daarnaast ook eenvoudig offline gepubliceerd moet kunnen worden. Aurora dicht de kloof tussen de digitale publicatie en het drukwerk, dat is de reden waarom enkele van de grootste wereldwijde mediabedrijven begonnen zijn met de implementatie van Aurora.

“In de snel veranderende digitale wereld en de toegenomen concurrentie tussen mediabedrijven, is er geen tijd te verliezen met handmatig werk. Mediabedrijven willen agile, flexibele en probleemoplossende software voor hun bedrijfsvoering gebruiken,” zegt Jan de Roos, CEO van WoodWing. “Tegenwoordig is het erg moeilijk om offline content te hergebruiken op digitale kanalen en tussen teams, merken en publicaties onderling. Aurora lost dit probleem wat bij vele mediabedrijven speelt en maakt content geschikt voor zowel offline als online kanalen. Door het gebruik van een kanaalneutrale workflow automatisering, versnelt het publicatieproces. Voor bedrijven met een kritische marktintroductietijd betekent dit een wezenlijk concurrentievoordeel.”

Kanaalneutrale content   

Enterprise Aurora ondersteunt een nieuwe manier van werken met het maken van kanaalneutrale content door van online en offline een geheel te maken. Een kanaalneutraal verhaal wordt gemaakt in de Content Station Editor dat automatisch een documentstructuur toepast. Dit biedt de mogelijkheid te publiceren op digitale kanalen zoals Facebook Instant Articles, Apple News, de eigen mobiele app of website. Varianten van het verhaal kunnen aangemaakt, aangepast en automatisch als drukwerk opgemaakt worden, of met één druk op de knop op andere digitale kanalen gepubliceerd.

Met slimme workflow functies, automatisering en samen werking binnen teams, is Aurora de toekomst van contentcreatie. Enterprise Aurora van WoodWing is beschikbaar via de geautoriseerde Solution Partner Network van WoodWing.

Aanvullende beelden en logo's kunt u hier vinden. 

SOURCE WoodWing Software

The following two tabs change content below.
Maria Burns

Maria Burns

Maria is a Viral News Editor who graduated from the University Of California. She likes social media trends, being semi-healthy, Buffalo Wild Wings and vodka with lime. When she isn’t writing, Maria loves to travel. She last went to Thailand to play with elephants and is planning a trip to Bali.
%d bloggers like this: